A7la so7ba
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

‘‘‘‘‘‘ صينية الرقاق باللحمة المفرومة ‘‘‘‘‘‘سريعة وسهلة

اذهب الى الأسفل

‘‘‘‘‘‘ صينية الرقاق باللحمة المفرومة ‘‘‘‘‘‘سريعة وسهلة Empty ‘‘‘‘‘‘ صينية الرقاق باللحمة المفرومة ‘‘‘‘‘‘سريعة وسهلة

مُساهمة من طرف محمدجمال الخميس يناير 01 2009, 23:06


صينية الرقاق باللحمة المفرومة




اول حاجه نجيب رقاق طرى من عند اى فطاطرى
ونستعمله فورا قبل ما ينشف
يكون عندنا شوربة دسمة من لحم ضانى ( او كندوز )
وطبعا لحم معصج بالملح والفلفل
و ندهن صينية الفرن بالسمن ونفرد رقاقه ونشيل البواقى
و نحط عليها معلقتين شوربة ونحط الرقاقة التانية
ونفرد شوية عصاج خفيف
و نعيد تانى رقاقتين بينهم شوربه ثم عصاج
ونكرر لغاية تخانة حوالى صباعين ( 3 سم تقريبا )
ونختم اخر رقاقه عليها معلقتين سمن
ونخرط الصينية مربعات بسكين حاد علشان ما نلخبطش الرقاق

بعد كده عالفرن الحامى لغاية السوى وبدء احمرار الوش
نطلع الصينية ونكون مجهزين كوباية لبن مضروب فيها صفار بيضتين
وندلقها على وش الصينية وتدخل الفرن تانى للتحمير النهائى
ويا سلام عليها جنب حته ضانى مستويه
وألف هناااااااااااااااااااااا و شفاااااااااااااااا
وكل عام وأنتم بكل صحة وخير وسلام

اخوكم ممحد جمال
محمدجمال
محمدجمال

ذكر
عدد الرسائل : 39
العمر : 35
مدى احترامك للمنتدى: :
‘‘‘‘‘‘ صينية الرقاق باللحمة المفرومة ‘‘‘‘‘‘سريعة وسهلة Left_bar_bleue0 / 1000 / 100‘‘‘‘‘‘ صينية الرقاق باللحمة المفرومة ‘‘‘‘‘‘سريعة وسهلة Right_bar_bleue

اعلام الدول : ‘‘‘‘‘‘ صينية الرقاق باللحمة المفرومة ‘‘‘‘‘‘سريعة وسهلة Female31
مزاجى : ‘‘‘‘‘‘ صينية الرقاق باللحمة المفرومة ‘‘‘‘‘‘سريعة وسهلة Anafar10
بشتغل : ‘‘‘‘‘‘ صينية الرقاق باللحمة المفرومة ‘‘‘‘‘‘سريعة وسهلة Collec10
هوايتى : ‘‘‘‘‘‘ صينية الرقاق باللحمة المفرومة ‘‘‘‘‘‘سريعة وسهلة Huntin10
تاريخ التسجيل : 01/01/2009

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى